Novosadsko-BIG-decije-leto-5
Dogadjaji

BIG dečije leto – brojne kreativne radionice

Početak poslednjeg meseca letnjeg raspusta na Novosadskom BIG dečijem letu 5 obeležiće brojne radionice kreativnog mišljenja na teme o mudrosti,o poreklu života, o emocijama i  o pravilima lepog ponašanja  koje će se održati u Dečijem kulturnom centru. Šta je to nauka ili religija, vrednosti…? Šta je mudrost i zašto je dobro biti mudar – zajedno ćemo saznati na vežbaonicama kreativnog mišljenja.

I to naravno nije sve! U predškolskoj ustanovi “Zemlja čuda“ za sve učesnike ovogodišnje manifestacije pripremili su radionice –prstićima za strpljive, plešem, hodam , trčim, skačem i preskačem, Kviz, i radionicu za izradu ramova, tokom cele nedelje od 10 do 13 časova, za decu uzrasta od 2,5 do 9 godina. Sa Prijateljima dece Novog Sada predškolarci i školarci naučiće šta je kolaž, frotaž, kolažna fotomontaža, dekolaž i ansamblaš. U letnjem ogranku gradske biblioteke na kupalištu Štrand, zajedno sa decom i kroz radionice o porodici, brojevima, bojama i životinjama učimo rumunski jezik! U dečijem NS klubiću sve zainteresovane očekuju brojne kreativne radionice i igraonica, dok ih na najlepšoj novosadskoj plaži Štrand u petak i u subotu očekuje druženje sa hrabrim vatrogascima i veslačima iz „Danubiusa“ i  šahistom Darkom Ukropinom. Tokom celog vikenda svi posetioci Štranda i učesnici Novosadskog BIG dečijeg leta 5 (od 2 do 99 godina)  učestvovaće na različitim programima od 17.30h i  19.30 časova kod špica kupališta. U nedelju, 9. avgusta na istom mestu svi mogu igrati i pevati na koncertu „Dunavskih bećara“ i učestvovati na  kreativnoj radionici „Novi Sad grad malih čuda“
NS BIG decije leto 5_foto2_687x457

Tokom avgusta nastavljamo da negujemo njihove talente, podstičemo kreativnost i želju za znanjem kako bi spremni dočekali početak školske godine i 1. septembar!

Kako bi što veći broj mališana imao priliku da se zabavi i uči tokom trajanja Novosadskog BIG dečijeg leta 5, organizatori apeluju na roditelje da prijavljuju decu na jednu aktivnost tokom odabranog dana manifestacije. Za skoro sve programe potrebno je prijaviti učešće, jer je broj dece-učesnika radionica ograničen. Većina programa i radionica Novosadskog BIG dečijeg leta 5 su besplatni, dok je za pojedine potrebno izdvojiti 150 dinara. Spisak svih radionica, satnice, načina za prijavu učešća, cene dnevne participacije kao i informacije o uzrastu kojem je namenjen program, dostupni su na sajtu www.novosadskodecijeleto.info.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Aleksandar Ivanišević

Aleksandar Ivanišević

Reporter lutalica iz XX veka. Konfliktna ličnost.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share