Vojvodina

Telo žene pronađeno pored puta u Sremu, sumnja se na nasilnu smrt

Beživotno telo martinci
Foto: RAS / RAS SRBIJA

Na putu između Martinaca i Laćarka juče je pronađeno beživotno telo V.J. (82) iz Martinaca.

Kako ukazuju prvi rezultati istrage, prema nezvaničnim izvorima, nesrećna žena je najverovatnije preminula nakon što ju je nesavesni vozač udario automobilom i pobegao sa mesta nesreće.

– Beživotno telo žene pronašao je jedan prolaznik juče oko oko 9 časova ujutro i obavestio policiju koja je izašla na teren. Zatečeni su ostaci plastike, verovatno od branika i fara automobila, tako da postoji osnov sumnje da je neko kolima naleteo na nju a zatim pobegao sa mesta nesreće. Na to ukazuju i povrede koje su bile vidljive na telu starice – priča izvor „Blica“.

Kaže da je o svemu obavešteno nadležno javno tužilaštvo koje je pokrenulo postupak rasvetljavanja ovog nesrećnog slučaja.

Po nalogu tužioca telo žene prebačeno je u novosadski Institut za sudsku medicinu na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

– Policija je izvršila uviđaj i utvrđuje sa kog bi vozila mogli biti ostaci na mestu nesreće. Nakon rasvetljavanja svih okolnosti koje su dovele do nesreće moći će da se pronađe i eventualni izvršilac ovog krivičnog dela za kojim policija intenzivno traga – objašnjava sagovornik Blica.

Izvor: Blic

„Tri dana su koze lutale po livadi“: Telo baka Jelke pronađeno u kanalu na deponiji

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link