deca-voda
Pixabay.com
Dogadjaji Radionice

Besplatne ekološke radionice „Vodni agent“ za mališane

Prva u nizu besplatnih ekoloških radionica za decu uzrasta od 6 do 11 godina održaće se u četvrtak, 22. septembra u 17 sati u Zabavnom parku „Starli“, u saradnji sa Vodnom agencijom iz Slovenije.

U okviru prve radionice pod nazivom „Šta je to voda?“ mališani će se uz stručnu pomoć koordinatorke Vodne agencije u Srbiji baviti pojmom vode, opisivaće vodu sa kojom se svakodnevno susreću i sagledaće prisustvo vode u svemu oko nas. Posebno će se baviti vezom čoveka i vode. Tokom radionice deca će pogledati i zanimljive video materijale i ilustracije i igrati se i družiti u igraonici Zabavnog parka “Starli”.

vodni-agent-2016

Kroz istoimeni regionalni projekat Vodni agent čiji je cilj uspostavljanje međunarodne saradnje i povezivanje, kroz podsticanje na promišjanje svakodnevnih postupaka i sugerisanje na promene ponašanja u pravcu racionalnog i savesnog ophođenja sa vodama, u Zabavnom parku „Starli“ biće održan ciklus besplatnih radionica (od 22. septembara do 1. decembra) gde će se i novosadskoj deci približiti značaj vode, čemu ona sve koristi i zašto je neophodno da je sačuvamo. Pored toga, i nekoliko osnovnih škola u Novom Sadu će se uključiti u program projekta Vodni agent.

Zainteresovani mogu poslati prijave na [email protected] ili pozivom na broj telefona 021/6302-422.

Još dešavanja potražite ovde

Luftika

Share Tweet Share Share Follow