Dogadjaji Radionice

Besplatna škola skejtbordinga za decu i mlade

Besplatna škola skejtbordinga za decu i mlade, koji su već vozili skejt ili pak nemaju nikakvo prethodno iskustvo, održavaće se u Limanskom parku, a svi zainteresovani mogu da se prijave danas i sutra na telefone 064 93 666 93 i 069 207 22 70 ili mejl sk8skola@switch-pages.com.

– Ovom školom želimo da doprinesemo popularizaciji skejtbordinga među novosadskom omladinom, da promovišemo aktivno, odgovorno i bezbedno bavljenje sportom i zdrave načine života. Časovi će se održavati tokom juna u skejt parku u Limanskom parku – najavljuju iz tima Switch pages koji organizuju ovu školicu uz podršku pokrajinskog Sekretarijata za sport i omladinu.

Škola je namenjena mlađim uzrastima, ali starosna granica nije strogo određena i prethodno iskustvo nije neophodno. U okviru ove škole posebana pažnja biće posvećena odgovornom i bezbednom bavljenju sportom, pa će tako pored neophodnih skejt dasaka, biti obezbeđena i zaštitna oprema. Jedan od najzanimljivijih detalja biće obeležavanje Svetskog dana skateboarda 19. juna kada će biti organizovano takmičenje i revijalna vožnja u kojoj će učestvovati svi polaznici kursa.

Posetite koncert kvarteta “Bilitis”

 

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link