posao-horoksop
Izvor: Pixabay ©
Dogadjaji Radionice

Besplatna radionica za početnike u biznisu

Besplatna radionica „Pokreni svoj biznis“ održava se u subotu 19. marta od 10 do 14 sati u Educom-u (Somborski bulevar 51).

Radionica je namenjena za sve one koji imaju ideju i žele da pokrenu svoj posao, a ne znaju kako. Posetioce kroz radionicu vodi iskusni poslovni konsultant i žena koja je 20 godina bila preduzetnik i sama pokrenula tada svoj biznis, Indira Popadić. Polaznici ce saznati na koji način mogu koncipirati svoju biznis ideju, definisati viziju, misiju i strategiju poslovanja. Naučiti kako da ispitaju isplativost svog biznisa, definišu marketing plan i, najvažnije, odrede svoje SMART ciljeve.

Kako je velika zainteresovanost za radionicu, u aprilu mesecu će biti orgaizovana još jedna radionica. Prijave za obe grupe su u toku, a zainteresovani se mogu javiti na mejl [email protected] ili putem telefona 065 40 80 106.

Još zanimljivih dešavanja potražite ovde.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share