atr-farbanje-jaja
Art Nouveau Studio
Radionice

Besplatna radionica oslikavanja uskršnjih jaja

Art Nouveau Studio iz Novog Sada će u petak organizovati besplatnu radionicu oslikavanja uskršnjih jaja, namenjenu svima koji su zainteresovani, bez obzira na uzrast i na prethodno znanje i iskustvo. Radionicu vodi magistarka slikarstva Vesna Pantović, kompletan pribor i materijal će biti obezbeđeni, a sve što učesnici treba da ponesu su jaja za oslikavanje.

– Radionica je namenjena kako deci, tako i odraslima, dakle svima koji su zainteresovani i imaju potrebu da se kreativno izraze, bez obzira na to da li imaju prethodnog crtačkog iskustva. Ideja je da se kreativno igramo i zabavimo, a da pritom svim zainteresovanim učesnicima predstojeći praznik učinimo šarenijim i ispunjenijim – kažu iz Art Nouveau Studija.

art-farbanje-jaja
Art Nouveau Studio

Organizatori radionice napominju da je broj učesnika ograničen, zbog čega je potrebno svoje prisustvo unapred najaviti preko e-mail adrese [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Art Nouveau Studio, ili telefonom, na broj 060 48 46 632. Novoosnovana škola crtanja i slikanja Art Nouveau Studio nalazi se u Ulici Petra Drapšina 33, na drugom spratu, radionica počinje u 13 sati i traje 120 minuta.

Više zanimljivih događaja potražite OVDE

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share