Magazin

Kako beogradski švaler održava svoje afere tokom karantinskih dana

preljuba

Predstavio nam se kao Dragan, otkrio da ima 44 godine, stalan posao i decu. Kaže još i da se tokom izolacije maksimalno posvetio svojim naslednicima, ali priznaje i da je “serijska varalica”.

Naime, Dragan putem interneta pronalazi druge žene, potencijalne partnerke sa seks, i u toku vanrednog stanja uspeva u održavanju ovih afera.

Njegovo prvo neverstvo se desilo pre 5 godina kad je, pored porodične kuće, kupio i stan u predgrađu kako bi bio bliže poslu.

Budući da tamo odseda triput sedmično, upoznao je izvesnu udatu ženu na poslovnom sastanku i sa njom, u ovom prostoru, imao seks.

Iako je dotična gospođa odbila bilo kakav razvitak veze, Draganu je “monogamija dosadila”, pa od tada redovno upražnjava seksualne radnje sa drugim ženama, a u tome mu pomaže sajt za upoznavanje.

– Želim da imam seks sa drugim ženama. Kad ste s jednom osobom ceo život, u nekom trenutku ćete se sigurno zapitati kako izgleda seks sa drugom. Još uvek volim svoju suprugu i želim da naš brak opstane, ali, zasad, želim da upoznajem i druge.

Na snazi je vanredno stanje, pa Dragan, uz pomoć sajta za upoznavanje, zakazuje viđanja. Veruje da svi ipak treba da budemo kod kuće dok se pandemija koronavirusa ne smiri, ali, prema njegovom mišljenju, to “nije razlog da se ne ostane u igri”.

– Viđanja uživo nastavljam čim se karantin završi. Verujem da će biti gotov za tri sedmice, a dotad sam zakazao sastanke sa oko 20 žena.

Dragan zbog afera ima i dva telefona: jedan za porodicu i posao, a drugi za afere, koji mu stoji u stanu koji njegova supruga, ističe on, “nikad ne posećuje”.

– Ona zna da gledam porno filmove i to joj ne smeta.

Zanimalo nas je da li ga grize savest zbog svega?

– Naravno. Bez pogovora. Oženio sam se mlad, bez zadovoljenja seksualne radoznalosti koja je deo svih nas. Verujem da ću prestati sa aferama u jednom trenutku, ali trenutno se veoma lepo zabavljam – kaže Dragan, a piše Telegraf.

Ako bi ga ikad uhvatila na delu, on veruje i da bi mu supruga oprostila neverstva. Međutim, ne planira da joj bilo šta kaže po tom pitanju.

Ima li nečeg tužnijeg od muškaraca koji vija sa strane, dok žena hrani, kupa i uspavljuje troje dece?

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link