Magazin Svet

Ljudima smeta što se tata Bekam i ćerka Harper (10) ljube u usta

dejvid-bekam

Ponosni tata Dejvid Bekam podelio je divan snimak sebe kako desetogodišnjoj ćerki Harper daje poljubac u usne tokom njihove jutarnje šetnje.

Bivša fudbalska superzvezda, ranije je dobijala oštre reakcije navijača nakon objavljivanja sličnih slika jer su insistirali da je ljubljenje dece u usne potpuno pogrešno.

Divno, slatko, dobro?

Prestara, uvrnuto, neumesno, seksualizacija?

Pored intenzivnih kritika koje traju godinama, ponosni tata Dejvid danas je na Instagramu podelio još jednu sliku sebe i Harper kako dele prelepi trenutak oca i ćerke.

Na slatkoj slici dvojac je šetao parkom i delio nežni trenutak dok se Harper umotavala od hladnoće u preveliku jaknu i par lepršavih štitnika za uši.

Pored fotografije, Bekam je napisao: „Tata i princeza Leja su jutros lepo prošetali.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham)

Uprkos njegovom dobronamernom postu, neimpresionirani fanovi su pohrlili u sekciju za komentare da udele oštre reči i savete Dejvidu dok je dobar deo njegovih pratilaca insistirao na tome da je Harper ‘prestara’ da bi je njen tata poljubio u usne.

– Ona je velika devojka, sada je vreme da prestaneš da je ljubiš u usne. Loše je da ljubiš svoju ćerku – insistirao je jedan obožavalac a druga dodala:

– Izvini, ali zar nije sada malo krupna da bi je ljubio u usne? Osećam se pomalo neugodno – napisala je žena.

bekam-i-cerka-3

– Prestanite sa slikama ljubljenja! Baš je čudno – požalila se treća obožavateljka.

Dejvidove stalne slike slične prirode pokazuju prkos kritičarima, a obožavaoci su redovno podeljeni oko takvih fotki. Iako je bilo negativnih komentara, većem broju Bekamovih pratilaca je ovo normalno.

– Ovo je prelepo! Harper je srećna što ima tako emotivnog tatu kao što si ti – napisao je jedan korisnik Instagrama.

bekam-i-cerka-2

– Prelepo!! Ali sačekajte potpune nakaradne komentare ‘ne ljubite dete u usne’. Ućutite, ovo je sasvim normalno – istakao je drugi.

– Iskreno ne razumem kako ljudi ovo seksualizuju. Oni su otac i ćerka – zapitala se jedna žena.

Još 2018. godine, Dejvid je objavio sliku kako ljubi tada sedmogodišnju ćerku Harper dok se klizaju u Londonu.

bekam-i-cerka-4

U oktobru 2020. godine, Bekam je ponovo izazvao veliku debatu među fanovima kada je objavljen još jedan snimak kako ljubi svoju ćerku Harper u usne.

Duo otac-ćerka pozirao je ispred venca sastavljenog od lišća i crvenih bobica.

Ponosna mama Viktorija napisala je: „Najbolji tata.”

Uprkos dragocenom značenju prelepe slike oca i ćerke, fanovi su se skupili da osude par jer promovišu roditelje koji ljube svoju decu u usne.

Zašto je Bekamov poljubac sa ćerkicom u usta javnosti opasniji od pijanog oca koji neće ćerku da mu sedi u krilu?

Stefan Savkić

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Kontam da je to nekim roditeljima normalno, i nije mi strašno dok su deca jako mala ….ali devojčica ima već 10 godina i trebali bi prestati već sa takvim običajima. Najčudnije je od svega to što takve slike postavljaju na internet. To je već apsolutno preterivanje.

Share via
Copy link