Magazin

Baka Prase priveden zbog smrti jutjuberke Kristine Đukić

baka-prase
Foto: Instagram/Bake Prase

Po nalogu lice Bogdan Ilić zvani “Baka prase” se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za Visko tehnološki kriminal MUP radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama, piše Blic.

Posebno tužilaštvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragičnog događaja.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Vest o njenoj smrti potvrdila je i Kikina majka.

– S ogromnim bolom vaš obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti – napisala je Kikina majka na Instagramu.

Autonomni ženski centar zatražio je od nadležnih institucija da ispitaju odgovornost Bogdana Ilića poznatog kao Baka Prase, koji je svoje pratioce na društvenim mrežama podsticao na govor mržnje prema 21-godišnjoj jutjuberki.

Influenserka Kika bila je meta groznih i sramnih napada Bake Praseta (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


25 Shares
Share via
Copy link