Lifestyle Magazin Moda

Svet trese panika, a Baka Prase broji lovu od prodaje maski

Tinejdž internet zvezda Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pompezno je objavio prodaju zaštitnih maski sa svojim potpisom.

baka prase saim se

Naime, Baka Prase se na Instagramu pohvalio novom robom sa svojim imenom.

saim se maska

YouTube zvezda već ima kolekciju garderobe „Šaim se“, a sada je tu svoju uzrečicu odštampao i na maskama koje, navodno, štite od korona virusa!

baka prase korona

„Korona da **** *****,“ napisao je Ilić uz nekoliko fotki i videa maski, i dodao da počinje prodaju u sredu uveče.

baka prase maska

Šta nam poručuje Baka Prase dok nas zadovoljno gleda sa bilborda?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Aj ba sto uvelicate te masks se po svijetu nose i pre korone on je samo sad poceo prodavati u vrijeme korone i to je zajebancija i to ne pomaze pri koroni

  • Molim državu Srbiju da reaguje i sada kada je vanredno stanje uhapsi ovog bezbožnika i huligana Ilić Bogdana yvanog Baka Prase, koji koristi ovakvu situaciju da se bavi preporodajom maski a da mu to nije delatnost firme ako je uopšte ima. Ako je nekome teško to je verovatno njegovom ocu svešteniku, jer gledati ovakvu sotonu svakog dana nije lako, a da pri tom ovaj otpadnik i probisvet to radi svaki dan. Vulgaran i prost , srebroljubac pre svega pravi veću štetu na mladje generacije od Korone.Treba ga uhapsiti po više osnova ali neka glavni bude da diluje maske i da se još time hvali !

OGLAS

355 Shares
355 Shares
Share via
Copy link