Svet Vesti

Čika Bajden zgrabio devojčicu za rame, pomirisao joj kosu i šapnuo kako s dečacima (VIDEO)

bajden i devojcica

Predsednik SAD-a Džo Bajden često ume da šokira javnost svojim javnim ispadima i ponovo je dospeo u centar pažnje posle „spontanog“ razgovora s jednom devojčicom.

Naime, Bajden je posetio koledž kako bi se sastao sa starim licima i pohvalio napore njegove administracije da smanji inflaciju i troškove. Kako se poseta završavala, on je ustao da pozira sa nekima od onih koji su se okupili da čuju njegove primedbe.

Osim što je objasnio kako bi mogao da obuzda inflaciju i smanji cenu lekova na recept, Bajden je dao i savete za sastanke.

Nakon toga na koledžu Irvin Veli u Kaliforniji, u svoj toj gomili koja je hrlila da se uslika sa njim, našla se i jedna devojčica, koju je predsesnik SAD-a uhvatio za rame govoreći joj „nema ozbiljnih momaka dok ne napuniš 30 godina“.

– Sad, vrlo važna stvar koju sam rekao kćerima i unukama – bez ozbiljnih momaka do 30. godine – rekao je Bajden zbunjenoj tinejdžerki.

Bajden je ustao da se fotografiše sa devojkom. Dok je to činio, deluje kao da omirisao njenu kosu pre nego što joj je dao savet o seksualnim odnosima.

Čini se da je devojci zaista neprijatno i nervozno se smeje dok se okreće da pogleda predsednika SAD, koji nastavlja da spušta ruke na njeno rame.

– Imaću to na umu – odgovorila je devojka uz osmeh.

Jezivi trenutak snimio je reporter Kejlen D’Almeida koji ga je potom objavio na Tviteru. On je primetio da je agent tajne službe pokušao da ga spreči da snima dok se desio nezgodan susret.

Novi Bajdenov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Izvor: b92

Iščašeni bend Die Antwoord usvojenog dečaka silovao, držao u ropstvu i bogato zaradio na njemu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap