DKC
Izvor: DKC
Dogadjaji

Audicije za mlade muzičare i glumce

U subotu, 23. januara od 16h do 18h Dečiji kulturni centar organizuje dve audicije za najmlađe.

Dečiji gradski hor „Čarobne frulice“ organizuje audiciju za prijem novih članova. Na audiciju za Dečiji gradski hor se mogu prijaviti deca od 6-12 godina. Hor vodi Dušica Stojković, muzički pedagog, a probe će se održavati sredom 19.30-20.30 časova .

 Pozorišna radionica “I mali glumac je glumac” omogućava razvoj samopouzdanja, scenskog govora i scenskog pokreta i razvijanje ljubavi prema scenskoj umetnost kroz zajedničko savladavanje različitih glumačkih zadataka. Deca od 8 do 27 godina će dobiti priliku da se iskažu u originalnom pozorišnom okruženju jer je u planu javno izvođenje postignutog i završna predstava na kraju godine.  Iz odabranog broja dece biće regrutovani oni koji će imati prilike da učestvuju u nekom od  tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, dečijim smotrama i manifestacijama. Radionice vode  Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić, glumica i pozorišni pedagog.

Osim ovih dešavanja Dečiji kulturni centar kontinualno kroz najrazličitije programe radionica, predavanja, seminare, tribine i sl. podržava roditeljstvo u razvoju kreativnosti, samostalnosti i naravno afirmaciji ličnih afiniteta njihovih mališana. Rad DKC NS praćen je kreativnim i stručno osposobljenim timom psihologa, pedagoga, glumaca, reditelja, grafičkih dizajnera, profesora i inspirisan nastojanjem kreiranja buduće elite našeg društva a to su svakako deca. Upućujemo otvoren poziv roditeljima da dovedu svoju decu da se druže i učestvuju u nekoj od radionica. Upis u šahovsku, muzičku, likovnu i filmsku radionicu je u toku.
Izvor: Dečiji kulturni centar

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share