Horoskop

Astro analize i uticaj planeta od 13. do 19. juna 2016.

Vikend

Astro analiza: U subotu, mjesec u ranom jutru ulazi u znak Strijelca. Na taj način unosi energije altruizma, fleksibilnosti, optimizma i mnogo avanture. Iako ovo zvuči pozitivno, teško ćemo danas ostati pozitivni. Dan će biti jednostavno popunjen napornim djelovanjem, ili napornim stvarima. Možemo imati problem da objasnimo drugima ono što nas muči,, ali je dovoljna samo disciplina, kako u radum tako i u komunikaciji da bi današnji dan uspješno protekao. U nedjelju će se naša potreba da pobjegnemo daleko od svega malo pojačati. Nedostajaće nam optimizma i volje, ali je jako bitno da se naš fokus na budućnost ne mijenja, jer uz to ćemo uspjeti ostvariti relativno dobro raspoloženje. I danas će disciplina biti bitan faktor.

dejvid-bouvi-astro
digitaltrends.com

Za subotu je aktuelna runa Mannaz koja nas najprije upozorava na stres, a onda na to koliko je bitan fokus na budućnost. Jako je bitno da zadrćimo svoju individualnost.

Za nedjelju je aktuelna runa Jera. Ova runa je vezana za pravdu, pa nam savjetuje danas da bi trebali meditirati za pravdu, pa ćemo na taj način zatvoriti neki krug radi kog smo se danas razočarali.

Sugestija minerala: U subotu možemo meditirati sa topazom jer on može dati mnogo energije, ali nas i prpremiti za meditacije u nedjelju, dok u nedjelju predlažem venerinu kosu (rutil kvarc) koji će unijeti osjećaj univerzalne, božanske ljubavi.

Saznajte sve o horoskopu

Share via
Copy link