Horoskop

Astro analize i uticaj planeta od 13. do 19. juna 2016.

Sunce u Blizancu

Period povoljan za komunikaciju i logiku se nastavlja i u toku ove sedmice. Postojaće neke situacije koje bi mogle uticati na naš optimizam, pa će to u toku ove sedmice imati mnogo jače djelovanje na naše emocije nego prošle. Ovo će, našom srećom, trajati samo početkom sedmice… Kasnije ćemo uvidjeti da naše emocije stvaraju otpor onome na što ciljamo da izgradimo u nama kako bi ostvarili ciljeve. U tome je najbitnije nastaviti slijediti svoj cilj prije nego osjećanja koja imamo.

Mars u Škorpionu

Prilike sa Marsom se neće bitnije mijenjati. Njegova kretnja ostaje retrogradna, pa se time jača instinkt i impulsivnost. Stvari ćemo vidjeti jasnije kada je u pitanju ono na što možemo uticati. Kako bude proticalo vrijeme, osjetićemo veći mir.

uticaj-planeta-mars

ASTRO ANALIZE

Ponedjeljak

Astro analiza: Mjesec će u ranim jutarnjim satima ući u znak Vage. Kroz energiju mjeseca dobićemo osjećaj za eleganciju i nježnost. Ukoliko imamo potrebu da riješimo neke nedoumice ili probleme u komunikaciji, danas je pravi dan za to. Disciplina će danas biti nužna, ali se ne trebamo opteretiti okončanjem nekih stvari.

Share via
Copy link