novi_sad_arhitekte
Foto: Aleksandar Milutinović
Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Artecomarket – mesto kreativnosti po osmi put u Novom Sadu

Najkreativnija pijaca u gradu pod nazivom “Artecomarket” održaće se i ove godine  u Katoličkoj porti od 5. do 10. jula, a svi kreativci e moći svoje proizvode da predstave najširoj publici.

Ovogodišnji Market deo je regionalnog sajma omladinskog turizma „YoutFair“ te će Novosađani osim u čarima Marketa uživati i u bogatom mužičkom programu od 18 do 23 sati.

– Artecomarket i ove godine najveći deo posvetio je Art zoni u kojoj umetnici različitih profila predstavljaju svoje radove, a ono što je interesantno je da  će ove godine biti dosta proizvoda za najmlađe – rekao je organizator Dušan Vuković.

Ove godine, market počinje sa radom u 16 časova i otvoren je do 23 časa što je drugačije nego predhodnih godina, a mogućnost za to leži u rasveti koju je organizator pripremio ovoga puta. Zona hrane ove godine predstaviće najinteresantnije novosadske restorane kao i zanatsko pivarstvo koje ne teži kvantitetu, već kvalitetnom proizvodu što sam ugođaj ispijanja piva podiže na viši nivo. Artecomarket ove godine biće mesto na kom će se predstaviti preko 70 izlagača i tako Novi Sad učiniti još sadržanijim mestom tokom trajanja najvećeg svetskog muzičkog festivala EXIT. Posetioci će svake večeri moći da uživaju u zvucima džeza novosadskih sastava Swingera Jazz i Jazz kombinat.

Posetite novosadske festivale

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share