Spa-Maca-1
Smeštaj

Dolazite kao gosti, odlazite kao prijatelji

Za sve one koji žele da se odmore i opuste, Petrovaradin je idealno mesto. U glavnoj, Preradovićevoj ulici smešteni su Apartmani Maca. U svojoj ponudi imaju garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne apartmane koje možete iznajmiti na kraći ili duži vremenski period.

Spa-Maca-2

Ukoliko planirate da ostanete jedan dan cena je uglavnom 15 evra. Ako ostajete neko duže vreme, onda je 10 evra. Kada je grupa veća cena može i da se spusti. Sve je stvar dogovora. U apartmanima imate na raspolaganju room servis, klimu, terasu, opremljenu kuhinju i druge stvari koje su vam neophodne dok boravite ovde.

Spa-Maca-3

Ukoliko odsednete ovde, možete i da uživate na otvorenom bazenu sa svojim prijateljima ili porodicom. Ako niste raspoloženi za kupanje, lezite na ležaljku i malo odmorite.

Spa-Maca-4

Kada završite sa opuštanjem na bazenu, možete prošetati do kafića. Dok vi čitate novine ili gledate neku utakmicu, vaša deca mogu uživati u igraonici koja je u kafiću ili na igralištu koje je smešteno pored. Ako ste raspoloženi ovde možete odigrati i partiju bilijara. U lokalu je smeštena i kladionica, a svim gostima na raspolaganju je sedam poker aparata i rulet sa šest mesta.

Spa-Maca-5

Ukoliko poželite da odvojite vreme za ulepšavanje, zaposleni će vam sigurno preporučiti Frizerski salon Maca koji je smešten u blizini apartmana. Ovde možete da odete kod frizera, na pedikir, manikir i u solarijum.

Kako kaže vlasnica ovih apartmana, posetioci odavde odu zadovoljni i često se vraćaju. Ona dodaje da ovde dolazite kao gosti, a odlazite kao prijatelji.

Spa-Maca-6

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share