Lifestyle

Analni seks je još uvek tabu, ali ne i za naše sagovornice

Muškarci ga obožavaju, žene ćute o tome, a svi nekako zaziru od teme analnog seksa premda ga mnogi često upražnjavaju u intimi spavaće sobe. To je dovoljan razlog da se prihvatimo te teme pa otvoreno pišemo o tome. Pitali smo pet žena kako doživljavaju analni seks, a one su nam dale iskrene odgovore.

Jasminka, 27

Ima nešto naročito uzbudljivo u analnom seksu, nešto što me dodatno pali. Osećaj je sličan kao na toaletu, nekako olakšavajući. Uprkos tome uvek se osećam malo ukočeno. Jednostavno se previše bojim da nešto pri tome u meni ne pođe po krivu.

Marina, 30

Jednom sam pokušala, ali penis nije ušao do kraja u mene. Moj partner nije baš bio pun razumevanja, pa kad je počeo dublje ulaziti u mene, bolelo me. Osećala sam neugodu i odmah sam poželela da izađe. Kad bih pronašla pravog muškarca, nekoga ko bi bio nežan i pun razumevanja, sigurno bih pokušala opet.

Naime, jako me pali kad mi partner stavi prst u stražnjicu dok me oralno zadovoljava.

Petra, 34

Moj prvi analni seks bio je pravi horor. Lik s kojim sam tada spavala je bez ikakve najave ušao straga u mene. Bol je bila neopisiva. Danas znam da za dobar analni seks treba puno vremena. Kad moj partner sasvim polako prodire u mene, a pri tome mi rukom stimulira klitoris, to me za nekoliko sekundi dovede do granice orgazma. Jedino trenutak kad vadi svoje penis smatram ekstremno neugodnim.

Osećaj je kao da vršim veliku nuždu. Osim toga, uvek se bojim da još nešto ne izađe.

Jelena, 22

Osećaj je nekako komičan. Kao da moraš na toalet. S druge strane osećam dobre i ugodne vibre te toplinu. Ali, u analnom seksu mogu uživati tek kad sam pripremljena. Moram se osećati potpuno čisto, inače se teško mogu opustiti.

Valentina, 24

Probala sam dvaput, a osećaj je bio izuzetno neugodan. Potom sam celi dan imala osećaj da moram na toalet. Užas!

Devet stvari zbog kojih se žene stide u krevetu, a muškarcima su nebitne

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
190 Shares
190 Shares
Share via
Copy link