ana-ivanovic1
Vesti Novi Sad

Ana Ivanović: posle tenisa u modu

Nakon gostovanja u Novom Sadu i mečeva reprezentacije Srbije u Fed kupu Ana Ivanović je otkrila kakvi su njeni planovi za budućnost nakon što završi igračku karijeru. Lepa teniserka priznaje da još uvek nije izabrala narednu profesiju, ali je rekla da će to gotovo sigurno biti televizija ili moda. Ili oboje?

ana-ivanovic-relax

– Za mene bi veliki izazov bio da se oprobam u nečemu što nije tenis. Još uvek nisam blizu kraja u sportu koji mi je podario mnogo toga, i u koji sam uložila veći deo sebe. Ipak, karijera svakog tenisera mora da ima kraj. Šta posle toga? Moja interesovanja nisu sužena, zanimaju me različite stvari. Možda se odlučim za modu ili televiziju, još nisam sigurna, ali ću to što budem radila, kako sada vidim stvari, neće biti u vezi sa tenisom – kazala je Ana novinarima RTV.

ana-ivanovic-fashion

Kako je ispričala, u vrhunskom tenisu igrači imaju najmanje slobodnog vremena, pošto taj sport zahteva mnogo rada, truda i odricanja.

– Slobodnog vremena je zaista malo. Trudim se da se izborim za te momente, da vozim bicikl, da šetam ili, jednostavno, da pijem kafu sa prijateljima. To me opušta i ispunjava. I na turnirima imam slobodnog vremena, ali ga provodim ili sama ili sa trenerima, fokusirana sam naredni meč. Pravo slobodno vreme je kad nisam na turnirima. Tada pokušavam da se vidim sa što više prijatelja i rođaka – ispričala je Ana Ivanović.

Foto: facebook.com/AnaIvanovic

ana-ivanovic-novi-sad

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Share Follow Tweet Share Share