Dogadjaji Radionice

Ana Bučević ponovo u Novome Sadu

Novosađani su prošle godine imali priliku da uživaju i nauče šta jeste, a šta nije ljubav od motivacione govornice Ana Bučević. Ovoga puta ona dolazi 15. decembra da govori o novcu i vibraciji obilja.

Trajanje predavanja : 17:00 h – 19:00 h
HOTEL PARK
Novosadskog Sajma 35, Novi Sad

– Otvorite se za obilje i početi ćete živjeti obilje otvorenosti za početak. Što se više budete otvarali, to će vam Zakon privlačenja ‘davati’ sve više informacija, ljudi i situacija da se još više otvarate i dolazite do novih spoznaja. Tada ćete početi živjeti OBILJE SPOZNAJA. Kakav dar. A od toga sve počinje… – opis knjige Ane Bučević „Biti i imati“.

Ana se od 2012. godine bavi motivacionim govorima i organizuje seminare širom regiona. Često drži i tim bilding (team building) programe u kompanijama. Napisala nekoliko knjiga koje su postale bestseleri. Safari duha – knjiga o mudrosti roditeljstva, knjiga objavljena 2011. godine, posvećena je roditeljima, a 2015. godine objavila je knjigu U Vortexu ostvarenih želja, u kojoj govori o važnosti Zakona privlačenja. Ana je 2015. postala jedan od osnivača BigU Akademije za Hrvatsku, međunarodne online edukacione platforme na kojoj se nalaze predavanja sa temom razvoja, poslovnog i ličnog.

Ulaznice možete kupiti putem njenog sajta: http://anabucevic.com/proizvod/ticket-bg-2018-predavanje-biti-i-imati-vibracija-novca-i-obilja-beograd-2018-10-27/

Više o njoj pogledajte na njenom YouTube kanalu.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

39 Shares
Share via
Copy link