Magazin

Premijerka opet tužna – Ekolozima i burek i jagnje, a botovima samo sendvič

brnabić
Printscreen

Nakon što je Ana Brnabić reagovala na fotografiju iz kampa gde se vidi kako Savo Manojlović jede jagnje, direktor kampanje „Kreni-promeni“ imao je šta da poruči premijerki povodom ove objave.

Manojlović je na svom Tviteru objavio sliku na kojem se vidi kako u kampu jede pečenje sa drugim građanima, nakon čega su usledili brojni komentari.

Jedan od njih upućen je i sa zvaničnog naloga premijerke Ane Brnabić, gde je u jednom tvitu Iinicijativu pogrdno nazvala inicijativu „Kreni-okreni“, aludirajući na fotografiju pečenja.

„Od ‘Kreni-pokreni’ postadoše ‘Kreni-okreni’ – vrti se pečenje u šatorima, pršti ekologija, zaštita životinja, biodiverziteta, sve zeleno…. nemojte da vide Viola, Rokfeler, Hajnrih Bel i ostali, teško će oni razumeti taj domaći zeleni momenat“, poručeno je sa zvaničnog naloga premijerke Brnabić.

Na ovu objavu nije ostao nem ni Manojlović, koji je za Nova.rs rekao da premijerki i njenim fanovima može da poruči sledeće:

– Zašto botovima smeta jagnje? Pa za zato što oni jedu sendvič, to je jedino što mogu da kažem Ani Brnabić – kratko je poručio direktor kampanje „Kreni-promeni“.

Podsetimo, već nekoliko dana meštani Gornjih Nedeljica, Loznice, Beograda i ostalih krajeva Srbije kampuju u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, tražeći da se konačno zabrani istraživanje bora i litijuma na teritoriji cele Srbije. Iako tokom noći temperatura dostiže i minus, borba građana ne prestaje, a nekoliko šatora postavljeno je svakoga dana.

Srbljanovićka se ‘izvinila’ Bojani Novaković što nije uz one ‘koji jedu kajmak i šibaju radžu’ pred skupštinom

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link