Dogadjaji Pozorište

Američki “Ballet Magnificat” u Srbiji

Profesionalna baletska grupa „Ballet Magnificat“ od 18 igrača dolazi iz Amerike i večeras će u Novosadskom pozorištu izvesti predstavu „Licem k licu“. Cena karte je 500 dinara, a predstava počinje u 19 sati. Prihod od karata će biti doniran Udruženju „Izaberi život“ iz Novog Sada.

Predstava “Licem k licu“ donosi zavist, intrigu i trijumf. Ova savremena priča o dvoje profesionalnih plesača vodi publiku iza kulisa baleta. Konstrast je napravljen između dve plesačice koje dolaze licem u lice jedna ka drugoj. Život jedne plesačice je ispunjen sa neobičnom radošću i slobodom, dok druga pronalazi da je njen život ispunjen ljubomorom i željom za svetskim priznanjem, sebičnošću, alkoholom i izgubljenošću, koja ne donosi ništa drugo osim praznine i depresije. Ova prelepa priča o iskupljenju obuhvata delove klasičnog baleta Don Kihota i moćne biblijske priče o grešnoj ženi.

Pogledajte repertoar Novosadskog pozorišta za maj.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share