koncert-ck13-rkyarda-parasol
Dogadjaji

Američka zvezda Rykarda Parasol na turneji u Novom Sadu

Američka zvezda Rykarda Parasol će sa svojim bendom u okviru mini turneje posetiti Novi Sad 29. septembra. Ona će svoj novi, 4. studijski album , „The Color of Destruction“ predstaviti u  Omladinskom Centru CK13, a koncert počinje u 21h.

Devojka iz San Franciska svoj stil definiše kao „Rock Noir“, stilski dramatičan i obeležen savršenom merom cinizma, obogaćena putovanjem, Rykarda se ne zadržava u njegovim okvirima, te inspiraciju crpi iz mnogih izvora. Često poređena sa poznatim kolegama-muzičarima kao što su Nick Cave, Patti Smith, Lou Reed, Johnny Cash, Cat Power, u jednom je sasvim moguće povući finu paralelu – ona je uvek svoja, Zadržavajući svoje pravo da razočara ili oduševi, Rykarda ne propušta priliku da nas podseti – „moć leži u gubitku kontrole“.

Ulaznice za  koncert se mogu naći u pretprodaji u CD-Shopu Mungos po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta na ulazu u klub cena biti 700 dinara.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share