Balkan Vesti

Kako su golobradi Beograđanin i registrovani narkoman za 2 meseca demolirali “škaljarce”

Hapsenje
Foto: Printskrin/Youtube

Za samo dva meseca “škaljarski klan” je ostao je bez dva istaknuta člana, Milića Minje Šakovića i Gorana Vlaovića. Ono što zapanjuje je da su ih likvidirali jedan gotovo golobradi momak sa Karaburme i jedan registrovani narkoman.

Ni blindirana vozila, panciri ni obezbeđenje nisu ih mogli sačuvati od gotovo neprimetnih plaćenika koji su ih iz neposredne blizine zasuli smrtonosnih hicima.

Bežeći nakon izvršenog ubistva obojica osumnjičenih za ova dva ubistva za sobom su ostavili brojne tragove koji su i doveli do toga da se, neočekivano brzo, rasvetle oba slučaja.

Luka ispustio torbicu sa pištoljem

Crnogorska policija je početkom septembra  saopštila da traga za Lukom Pilčevićem, starim 22 godine, iz beogradskog naselja Karabruma, osumnjičenim da je 17. juna ove godine, oko 23:30, ispod zidina Starog grada u Budvi ubio “škaljarca” Milića Minju Šakovića (35) dok je sa prijateljima večerao u restoranu.

Ubica je prišao Šakovićevom stolu i u njega ispalio prvo šest metaka, a kad je ovaj pao na pod “overio ga“ je sa još dva hica i dao se u beg. Pokušavajući da umakne dvojici koja su ga jurila, vadeći pištolj iz ženske torbice, verovatno u nameri da ih zaplaši, torba sa oružjem mu je ispala.

Luka Pilcevic
Foto: Printscreen/Facebook

Zatim je ostavio tragove i na taksi vozilu na koje je u jurnjavi naleteo i koje ga je okrznulo.

Ostavljeni DNK tragovi bili su dragoceni da se ustanovi ko je pucao u Šakovića.

Policija ga našla  10 minuta posle ubistva

Pomoć prilikom ubistva, kako se osnovano sumnja, Luki Pilčeviću pružio je Duško Tanasković (28) iz Kragujveca koji će nakon samo dva meseca, na hrvatskom ostrvu Pag pasti u ruke zadarskoj policiji, i to samo deset minuta nakon što je prošlog četvrtka rano ujutro likvidirao Novljanina Gorana Vlaovića (37), visokorangiranog pripadnika “škaljarskog klana” ali iz senke.

Vlaović je, u društvu devojke, bivše misice Dragane Banić, izašao iz noćnog kluba na plaži, kada mu je, u šest sati i jedan minut, s leđa prišao levoruki ubica i jednim hicem u vrat ga pokosio.

Prema snimcima sa sigurnosnih kamera, Tanasković je, bežeći posle ubistva, olupao svoj mobilni telefon o kamen, da bi prikrio sa kim je komunicirao i ko mu je davao instrukcije za ubistvo.

Duško Tanasković
Tanjug/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN

Ubica se vratio na mesto zločina

Dok su slučajni prolaznici pokušali da pruže pomoć Vlaoviću, pod kojim se širila lokva krvi, ubica se, kako se nakratko vratio na mesto zločina da bi se uverio da žrtvi nema spasa.
Posle deset minuta je uhapšen, a na saslušanju se branio ćutanjem.

Ko je spojio Luku Pilčevića i Duška Tanaskovića, po čijem su nalogu i za koliko novca su angažovani da ubiju dvojicu “škaljaraca” pitanja su od milion dolara, a jedno je sigurno – da su odradili posao za “kavčane”, krvne neprijatelje “škaljaraca”.

Izvor: 24sedam

Nikad viđena fotka ubijenog vođe škaljarskog klana, u papučama sedi vezan lisicima (FOTO)

OGLAS

449 Shares
449 Shares
Share via
Copy link