Srbija Vesti

Otkriven uzrok smrti mlade Šapčanke pronađene ispred motela u Bijeljini

aleksandra-petrovic
Foto: Printscreen Facebook

Telo Aleksandre Petrović (23) iz Šapca pre dve nedelje pronašao je njen verenik ispred jednoh motela u Bijeljini, a sada su stigli i rezultati odbukcije.

Naime, kako navode u mediju ATV obdukcijom je utvrđen uzrok smrti nesrećne devojke. Rezultati su da je Aleksandra, izvršila je samoubistvo vešanjem.

Podsetimo, sve se dogodilo pre dve nedjelje, kada su Aleksandra i njen partner Filip G. odseli u jednom motelu u Bijeljini.

On se navodno probudio usred noći i video da nje nema u krevetu. Krenuo je do kupatila, a kada je ušao, zatekao je Aleksandrino telo kako visi, pa ga je skinuo i izneo ispred motela.

Tragični događaj policiji je prijavio lekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Aleksandrin partner Filip odmah je ispitan u policiji, te je nakon toga pušten na slobodu.

Broj 0800/309-309, opcija 1 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Izvor: Blic

Šapčanka (23) pronađena obešena u hotelu kod Bijeljine, otac ne veruje da se ubila

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

46 Shares
Share via
Copy link