Film Magazin

Alek Boldvin pre 4 godine se pitao kako je to greškom ubiti nekoga i predvideo strašnu nesreću, a jezivim slučajnostima tu nije kraj

boldvin
Printscreen

Ubistvo i ranjavanje iz vatrenog oružja u kojem je slučajni egzekutor tokom filmskog seta bio poznati glumac Alek Boldvin dobija novu dimenziju jer se pojavio njegov tvit iz 2017. godine koji na neki bizaran način predstavlja uvertiru u nedavne događaje koji su potresli svetsku javnost.

Umesto iz replike pištolja i ‘ćoraka’ koji se inače koriste za snimanje revolveraških scena, u rukama glumca našao se pištolj sa bojevom municijom što je dovelo do užasnih posledica. Na snimanju filma „Rust“ u Nju Meksiku preminula je direktorka fotografije Halina Hačins, a ranjen je reditelj Džoel Souza.

Korisnici društvenih mreža sada su pronašli Boldvinovu objavu na Tviteru iz 2017. godine na kojoj komentariše jednu policijsku akciju.

– Pitam se kakav je osećaj greškom ubiti nekoga – napisao je glumac pre više od četiri godine.

Da stvari budu još bizarnije i neverovatnije, pobrinuo se drugi korisnik koji je ispod ove objave postavio komentar od koga se danas uvlači jeza pod kožu.

– Ne brini, dolazi tvoje – stoji u komentaru tviteraša.

Ni tu nije kraj koincidenciji, jer se u pomenutom filmu obrađuje priča o trinaestogodišnjem dečaku koji je optužen za slučajno ubistvo.

Policija za sada nije podnela nikakve krivične prijave, a portparol lokalne policije Huan Rios medijima je kratko rekao da je istraga u toku.

– Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena – kazao je Rios.

Širom sveta oglasili su se filmski radnici komentarišući ovaj nesrećni slučaj, a režiser Džoel Souza, koji je u incidentu ranjen, iz bolnice je progovorio o preminuloj koleginici.

– Veoma sam potresen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji – rekao je Souza novinarima BBC-a.

Producentska kuća “Rust Movies productions LLC” u zvaničnom saopštenju izjavila je žaljenje zbog tragedije tokom snimanja filma.

– Očajni smo i duboko saosećamo sa Halininom porodicom i prijateljima – navodi se između ostalog u sopštenju kompanije.

Glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije i ranio režisera tokom snimanja filma

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

95 Shares
Share via
Copy link