Magazin Poznati

Traži se statista, dnevnica 40 €, glumiće epohalnu ulogu – šake Ace Lukasa

aca-lukas_850x
Foto: Nikola Tomić

Pevač Aca Lukas uskoro će prikazati detalje svog života u projektu „Kafana na Balkanu“, a producenti su sada objavili oglas koji je izazvao puno pažnje na društvenim mrežama. Oni nude čak 4.500 dinara dnevno osobi koja će u filmu i seriji „glumiti njegove šake“!

Neke od scena su snimljene tokom Lukasovog koncerta u Areni u Beogradu. Pevača igra Mladen Sovilj, koji će imati pomoć momka koji će umesto njega svirati klavir i klavijature, pošto on to ne zna.

Od dublera se u oglasu koji je nedavno objavljen, traži da ima slične šake kao Sovilj i da zna da svira oba instrumenta.

U nekim scenama će biti zumirane šake za dirkama, a mora da se svira tačna kompozicija kako bi sve bilo verodostojno.

Oglas glasi: „Dnevnica za dublera će biti 4.500 dinara po snimanjućem danu. Snimanje traje do kraja aprila i imaće bar 30 snimajućih dana u tom periodu“.

Mladić koji prođe na izboru za dublera će za ovaj period zaraditi 135.000 dinara.

Mladi glumac Mladen Sovilj će u filmu i seriji glumiti folk pevača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladen Bata Sovilj (@mladensovilj)

Zasad nije poznat ostatak kastinga. Lukasovu majku Vidosavu trebalo bi da igra proslavljena srpska glumica Anica Dobra. Naš izvor dalje navodi da bi folkerovu bivšu suprugu Sonju trebalo da dočara atraktivna Teodora Bjelica, a menadžera i producenta Sašu Mirkovića Andrija Kuzmanović.

Aca Lukas je prošle godine objavio knjigu pod nazivom „Ovo sam ja“, gde je ispričao mnoge detalje iz privatnog života, kojih će se dotaći i u seriji i filmu.

Izvor: MONDO

Aca Lukas: Bajaga je govno koje se fiksa heroinom, prebio bih ga kao mačku

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
Share via
Copy link