Lifestyle

9 sigurnih znakova da ste odlični u krevetu

Stručnjaci tvrde da postoje određeni znakovi po kojima možete da znate da li ste dobri u krevetu, a nemaju nikakvu vezu s vašim fizičkim obeležjima. Seksolog Betani Rikardi i osnivač stranice LoverAlert911.com Kevin Darne otkrivaju koji su to znaci koji karakterišu dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

Dakle, ukoliko se pronalazite u ovih devet stvari, nemate brige – u krevetu ste verovatno svoj na svome.

1. Volite seks

Vrlo je jednostavno, ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

„Ako stalno smišljate nove načine da udovoljite partneru u krevetu, ako stalno čitate o seksu i novim pozama i igračkama, a uživate u spontanom i uzbudljivom seksu, to znači da želite da budete najbolji i da se usavršavate u seksu“, kaže Darne.

2. Otvorenog ste uma i isprobavate nove stvari

Rikardi kaže da isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubraja i predigru.

„Mnogi će se složiti da je predigra najbolji deo seksa, a niko ne voli osobu koja se stalno drži iste rutine“, kaže ona.

3. Imate samopouzdanja

„Ako imate samopouzdanja to znači da ćete najverovatnije ostaviti upaljeno svetlo, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš. Preuzimate kontrolu, govorite šta želite i entuzijastični ste“, kaže Rikardi i dodaje da to podstiče i partnera da s vama ima samopouzdanja.

4. Znate šta vas dovodi do vrhunca

Darne tvrdi da osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera.

„Žena koja je istražila svoje telo i zna kako da dođe do vrhunca, to isto može naučiti i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju“, kaže on i dodaje da u seksu ne treba biti pasivan.

5. Oboje ste raspoloženi

To ne znači samo da ćete dobiti vokalnu potvrdu partnera ili partnerke u trenutku seksa.

„Možete znati da ste dobri u seksu kad vaša partnerka gura svoje bokove prema vama. Verujte mi, to znači da šta god u tom trenutku radite, radite dobro“, kaže Rikardi.

6. Proširenje vagine

Da, dobro ste pročitali. Rikardi tvrdi da će dobar seks dovesti do proširenja vagine tokom penetracije.

„To znači da su se vaginalni mišići opustili, što znači da dobro to radite“, kaže Rikardi.

7. Želite da zadovoljite partnera

„Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju. Uvek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog“, kaže Darne.

8. Pazite i vokalizujete

Dobar ljubavnik/ca uvek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe, kaže Darne. Na taj način zna da li nešto radi kako treba ili i ne baš. Isto važi i u obrnutom smeru – dobar ljubavnik jasno daje do znanja partneru šta mu odgovara, a šta ne.

9. Pamte vas

Vrlo je jednostavno – ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvek pamtiti.

„Mnogi od nas doživeli su situaciju da su s nekim imali fantastičan seks, no od te osobe smo morali da se udaljimo iz nekih drugih razloga. Međutim, s vremena na vreme kao da imamo flešbekove tog događaja kad smo sami ili čak s novim partnerom. Odličnog ljubavnika ne može se zaboraviti“, kaže Darne.

16 sjajnih razloga zbog kojih je dobro da imate redovan seks

Izvor: Index.hr

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

25 Shares
Share via
Copy link