Magazin Srbija

600 oglasa za devojke iz Srbije na sajtu za prostitutke, cene i specifikacije (FOTO, VIDEO)

hapsenje_
PrtSc/MUP

„Ćao. Moje ime je Tea, ja sam mlada, pažljiva i velikodušna. Pružiću ti uslugu koju ćeš teško zaboraviti. Cena za sat: 110 evra, za dva 220.“

Ovo je samo jedan u moru oglasa za prostituciju preko kog je radila ekipa iz Beograda, uhapšena danas, zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju u prostituciji.

Ova grupa uhapšena je zbog sumnje da su 7 devojaka podvodili preko jednog sajta na internetu koji je napravljen samo za te potrebe, a na kom se „reklamira“, kako je tamo navedeno, više od 600 devojaka iz Beograda!

Na ovom sajtu nalazi se detaljan opis svake devojke, usluga koje nudi, kao i cena za koju svoje usluge pruža! Dok su neke devojke sakrile svoja lica, ali pokazale svoja tela, druge su pak otvoreno objavile svoje fotografije.

oglas_
PrtSc

Organizovana grupa koja je uhapšena danas je, kako je saopštilo Tužilaštvo, od sredine januara do polovine juna ove godine, na teritoriji Beograda, pronalazili i podsticali ženske osobe na pružanje seksualnih usluga prostitucije.

Devojke koje su uključili u ovaj svet su potom reklamirali upravo na ovom sajtu. Preko njega su ugovarali „sastanke“, odvozili devojke na dogovorenu lokaciju, sa nje je potom kupili, a zaradu su delili.

Kako se navodi u saopštenju TOK, na ovom sajtu su redovno ažurirali oglase sa fotografijama i brojevima telefona. Preko njega su ugovarali vrstu seksualne usluge, a cena sat vremena seksualnih usloga kretao se uglavnom od 150 do 200 evra.

Kako se može videti na ovom sajtu, na kom profil može besplatno da napravi ko hoće i da postavi kakve god želi fotografije (pa i tuđe), cene se kreću i po 1.500 evra za nekoliko sati ili dan sa prostitutkom.

poruka_1_850x
PrtSc

Devojke zbog čijeg je podvođenja uhapšeno pet osoba bile su uzrasta od 18 do 43 godine, a sve su se prethodno bavile prostitucijom.

Uhapšeni su R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (51) i DJ. A. (25), svi iz Beograda.

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije, kao i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

– Sve žene uzrasta su od 18 do 43 godine i iz Srbije su. Makroi su do njih dolazili preko preporuke, jer su se sve i ranije prostituisale – navodi izvor „Blica“ upoznat sa istragom,  a osumnjičeni za podvođenje imali su razvijenu logistiku, te je svako od petoro uhapšenih imao svoju ulogu.

– U ovoj grupi jedna osoba je bila makro, imali su i sekretaricu i vozače koji su prevozili žene do klijenata i nazad – kaže sagovornik.

On dodaje i da se sekretarica po nalogu makroa javljala na telefon i preuzimala informacije i organizovala koja žena gde ide.

– Vozači su devojke odvozili, osumnjičeni su prethodno uplaćivali oglase na koje su se javljali klijenti – navodi izvor. Prema informacijama koje posedujemo klijenti su bili Srbi, ali i stranci.

Podsetimo, kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su u sredu pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Izvor: Blic

Voditeljka i spisateljica radila kao VIP prostitutka, stan za mušterije dobila od DB-a

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link