Magazin Poznati

Spartanska disciplina u kući Kristijana Ronalda, ovih 6 pravila se obavezno poštuju

kristijano ronaldo
Foto: Profimedia

Jedna od najvećih želja fudbalera Kristijana Ronalda jeste da ima mnogo dece i ta njegova opsesija, kažu stručnjaci, potiče iz detinjstva. Već je u ranim dvadesetim postao otac i to preko surogat majke, danas ima petoro dece i u njihovoj kući mnogi kažu vlada spartanska disciplina, prenosi Stil.

Kada je na svet došao njegov prvi sin Kristijan junior, bila je to 2010. godina, a njegova tadašnja devojka Irina Šajk bila je zatečena situacijom.

U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i ćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svet donela još jedan par blizanaca – dečaka Anhela i devojčicu Belu, ali je dečak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U dokumentarnom filmu njegova devojka Georgina Rodrigez priznaje da Kristijano ima stroga pravila vaspitanja, te da ona i cela porodica ponekad voli kada je fudbaler odsutan, jer to znači da tada mogu da jedu picu.

Ovo su pravila koja poštuju deca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savetu svog slavnog oca.

2. Jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cela porodica vežba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova deca moraju da vežbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: „Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo“.

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Deca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Bogatstvo im je nadohvat ruke. Gde god da odu deci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru – uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

Izvor: Stil

Ronaldo pokazao da je apsolutni car: Sklonio koka-kolu i poručio „Pijte vodu“

24 Shares
Share via
Copy link