Lifestyle

6 muških grešaka u seksu koje Srpkinje ne mogu da tolerišu

Svakome se tokom intimnih trenutaka omakne poneka greška, ali kada ti propusti postanu rutina, nestaje i zadovoljstvo seksa.

Žene neke od tih grešaka teško opraštaju, pa smo napravili malu anketu među našim iskrenim čitateljkama i istakli nekoliko muških grešaka u seksu, koje pripadnice lepšeg pola ne mogu da istolerišu.

1. Krivo ime

Jedan bivši dečko u krevetu me par puta nazvao imenom svoje bivše cure! Možete pretpostaviti kako sam reagovaka. To se jedva nekako toleriše u drugim situacijama, ali uraditi to tokom seksa stvarno je neoprostivo. (Anamarija, 37 godina)

2. Preskakanje predigre

Neverovatno mi je da još ima muškaraca koji nisu shvatili da je dobra predigra uslov za dobar seks. Ne volim taj osećaj kad moram primoravati muškarca na to zato što je njemu nezamislivo da uloži 15 minuta svog vremena na ljubljenje, maženje ili štagod. (Martina, 29 godina)

3. Imitiranje filmova za odrasle

Puno puta sam htela sve zaustaviti i viknuti: ‘Halo, frajeru, pa nismo u porno filmu!’ Oni valjda misle da ono što u njima gledaju mogu primeniti na sve žene i još im nije jasno da svaku ženu pale drugačije stvari. (Petra, 28 godina)

4. Sebičnost

Najgore mi je kad stalno očekuje da ja odradim sav posao. Nemam ništa protiv toga da se ponekad ja više posvetim njemu ili on meni, ali normalno mi je da onda drugi put uloge budu obrnute. (Ivona, 35 godina)

5. Kratak seks

Uvek sam za brzinski seks i to onaj u kojem oboje uživamo. Kratak seks samo za njegovo zadovoljstvo… E, to ne bi išlo. (Anita, 33 godine)

6. Odbijanje kondoma

Ako nema kondoma, nema ni seksa. Bez rasprave. Kad sam bila mlada i luda još sam i slušala njihovo filozofiranje o tome zašto kondomi nisu potrebni, ali sada to ne dolazi u obzir. (Zrinka, 42 godine)

Pet trikova uz pomoć kojih ćete podići libido

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

76 Shares
Share via
Copy link