Lifestyle

5 stvari koje muškarci primete tokom seksa, ali vam to neće priznati

I dok se vi trudite da vam kosa i šminka izgledaju besprekorno, njihov mozak snima neke druge stvari. Momci primećuju sasvim drugačije stvari od onih za koje žene mislie da su im najvažnije.

Pozabavite se sa ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primeti tokom seksa i orgazam vam je zagarantovan. Da, uočiće sve to, ali to vam sigurno neće priznati.

Reakcija na njihova nesavršenstva

Ne pucaju svi muškarci od samopouzdanja kada se skinu pred ženom. Baš kao i pripadnicama lepšeg pola, imaju manjak samopouzdanja u intimnim trenucima. Dok se vi pitate da li primećuju vaše neobrijane noge, oni razmišljaju o tome smetaju li vama njihovi pivski stomačići i da li ste zaista zadovoljne veličinom njihove muškosti. Uočiće i preispitivati svaki pogled koji sleti na deo tela kojim nisu zadovoljni.

horoskop-sex-stockphotos_io
Stockphotos.io

Vaša nesavršenstva

Da, primećuju celulit, neobrijane dlačice, šlaufiće… Međutim, stvarno ih nije briga za to. Dok vi sve navedeno doživljavate kao neku veliku manu, oni se uopšte ne zamaraju time i prihvataju vaše telo baš onakvo kakvo jeste.

Nezadovoljstvo u intimnim trenucima

Muškarci vole da dobiju potvrdu da ste zadovoljni pa željno iščekuju vaše glasne uzdisaje ili poljupce i dodire koji govore “želim još”. Ako se dosađujete u krevetu s njim, to mu neće promaći, ali velika je verovatnoća da vas neće pitati zbog čega niste uživali i kako to može da promeni. Nemojte da se stidite da prvi počnete razgovor o toj temi jer zaslužujete da budete potpuno zadovoljne svojim seksualnim životom.

horoskop-muskarac

Uloženi trud

Na veliku sreću žena, postoje muškarci koji zaista vole da se posvete svojim partnerkama tokom seksa i uradiće sve što je u njihovoj moći da bi one stvarno uživale jer im je njihovo zadovoljstvo prioritet. Najbolji seks je onaj u kom oba partnera podjednako uživaju pa “vredan” muškarac voli kada mu partnerka uzvrati istom merom. Ako se to retko događa, osećaće se pomalo prevareno jer uvek sam odrađuje sav posao.

Emocije nakon seksa

Baš kao i tokom seksa, vaše zadovoljstvo voli da vidi i nakon intimnog odnosa. Seks stvara posebnu povezanost među partnerima koja lako može da se oseti, a muškarci će itekako da primete i njen nedostatak.

POVEZANO: U seksu ovo svi rade ali se stide da priznaju pred drugima

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

70 Shares
Share via
Copy link