Lifestyle

5 sigurnih znakova koji vas odaju da ste nedavno doživeli orgazam

Kašalj, siromaštvo i ljubav su tri stvari koje se ne mogu sakriti, napisao je srpski Nobelovac Ivo Andrić. Naučnici ipak tvrde da to nije sve…

Iako bi se u nekim slučajevima i orgazam mogao podvesti pod ljubav, to nije nužno slučaj.

Postoje znaci koji nas nedvosmisleno odaju da smo nedavno doživeli orgazam, prenosi portal Stil.

1. Rumeni obraščići

Seks ubrzava krvotok i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi crveni u licu. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani “blistav izgled”.

2. Sreća, sreća, radost!

Osećaj zadovoljstva i nekakvo čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude nakon seksa, posledica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

3. Kez

Čak i na poslovnom sastanku, na primer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmeh zadovoljstva i sreće krasiće nas ceo dan. Ne pokušavajte da delujete ozbiljno, smeškajte se kad već imate pravi razlog za to.

4. Materijalni dokazi

Ono što svakako treba da sakrijete su izgužvana odeća, razmazana šminka, otisak od karmina gde mu mesto nije, ili neka druga “čudna fleka”. Dobro proverite kakvi ste izašli iz kuće, ili nekog drugog mesta na kojem ste vodili ljubav – ne želite da vam baš sve “piše na čelu”.

5. Hod po oblacima

Orgazam kod žena utiče i na njihov hod, verovali ili ne! Istraživači sa Univerziteta Luvan su analizirali video klipove žena koje hodaju ulicom i uspeli da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i redovno doživljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom delu tela.

“Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši”, tvrde istraživači.

Kako seksualna apstinencija utiče na muškarce, a kako na žene?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

356 Shares
356 Shares
Share via
Copy link