Lifestyle

5 seks trikova za bolji orgazam

Donosimo nekoliko trikova koji mogu osvežiti vaš seksualni život, a možda i naučite nešto novo. Između ostalog, kad je seks u pitanju, žurbe ne bi trebalo da bude. Iako i “seks na brzaka” može biti odličan, nema ništa bolje od laganog, senzualnog vođenja ljubavi. Radi se o odličnim trikovima koji će osvežiti vaš ljubavni život i dovesti vas do neslućenih užitaka u krevetu. Za neke od njih možda niste znali ili niste ni pomislili da biste mogli da ih isprobate.

ljubav
pixabay.com

Donosimo vam PET trikova, a mnogi ne znaju za jedan od njih – a to je upotreba kokosovog ulja u seksu.

1. Potražite erogene zone na partneru i poigrajte se njima. I zapamtite, ono što uzbuđuje vas, možda ne deluje tako urnebesno na drugu stranu. Istražite partnerovo telo i otkrićete gde je najosetljiviji. To će ujedno biti odlična predigra koja će vas oboje strašno uzbuditi.

2. Stavite jastuk ispod prsa tokom seksa u tzv. dogi položaju ili ga stavite ispod guze kada se radi o misionarskoj pozi. Oni koji to praktikuju tvrde da je užitak puno intenzivniji.

3. Kokosovo ulje je prirodni lubrikant. Osim toga, može povećati užitak ako ga zagrejete i laganom masažom nanesete na partnerovu kožu. Upozorenje: Ne koristite kokosovo ulje kao lubrikant u kombinaciji sa kondomom jer će može oslabiti njegovu opnu!

4. Vodite ljubav po celoj kući, a ne samo na krevetu ili kauču. Sama pomisao na to mnoge uzbuđuje, a i nešto novo u seksu je uvek dobra ideja. Začinićete vezu i sitnim igricama, npr. kuvajte potpuno goli samo sa keceljom oko sebe – partnera će to jako uzbuditi, ali i vas.

5. Nabavite knjigu Kama Sutra i svaki dan isprobajte novu pozu. Inače, Kama Sutra je drevna indijska knjiga koja je prvobitno bila namenjena muškarcima – savetovala im je kako da održe brak srećnim. Nastala je između 100. i 400. godine i mnoge je usrećila u krevetu.

Zašto muškarac uživa u ženskom orgazmu >>

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link