Lifestyle

5 razloga zašto muškarac uživa u ženskom orgazmu!

Muškarci su najsrećniji u krevetu kad i njihova partnerka pokazuje da uživa svim čulima. Zato im je jako važan ženski orgazam, a ako nije onda imate pogrešnog partnera.

Osim što im žensko zadovoljstvo podiže ego i samopouzdanje, postoji još mnogo razloga zašto im je i žensko uživanje bitno.

  1. Misija uspešno izvršena

Muškarci vole da se nadmeću i da imaju osećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalu s prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom na to da seks ne jamči vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vešt među čaršavima.

  1. Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam popraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i crvenenjem različitih delova tela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećajavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima – vaš orgazam hrani njegov orgazam.

  1. Stenjanje ga uzbuđuje

Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmeravaju gde treba ljubiti, lickati i dodirivati, a koja područja treba izbegavati. Uzvik zadovoljstva prilikom orgazma će ubrzati i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

via GIPHY

  1. Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon orgazma mozak se topi u oksitocinu – supstanci koja poboljašava raspoloženje, čini vas srećnima i emotivno povezanima. On zna da se seksualno zadovoljstvo skriva u razmeni, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

  1. Vi imate supermoći

Retke su žene koje mogu postići višestruke orgazme, ali ipak reč je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nežniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim telesnim mogućnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da otkriju. Dopustite im.

Zašto muškarci odjednom OPET počnu da se javljaju?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link