Lifestyle Vesti Novi Sad

5 načina da iskoristite gajbice maštalice

Radomir Ostojić je student koji pravi unikatne gajbice maštalice, idealne da ukrase svaku vašu prostoriju. Gajbice mogu biti u boji, napravljene kao police ili stočići. Sve je pravljeno od čamovine, veoma je kvalitetno, i u pitanju je ručni rad, pa će svaka vaša gajbica biti unikatna. One mogu ukrasiti vašu kancelariju, frizerske i kozmetičke salone, dnevne sobe, dečije sobe, kao i kupatilo. Sami određujete njihove dimenzije, boje i količinu, a lako će se uklopiti uz vaš drugi nameštaj. Gajbice se poručuju preko Radomirove Facebook stranice Gajbice maštalice, a mi vam dajemo 5 predloga kako možete da ih iskoristite u svom domu.

Polica

Od nekoliko gajbica dobićete idealnu policu koja može krasiti sobu vaše dece, dnevnu ili spavaću sobu. Idealna je za odlaganje knjiga, a može biti napravljena u boji koju vi želite, od onoliko gajbica koliko vam je potrebno.

gajbice-mastalice (3)
Izvor: privatna arhiva

Kupatilo

Gajbice su idealne i kao police u kupatilu, gde možete odlagati šampone, kupke, kreme i sve sitnice koje se nađu u vašem toaletu. Veoma se lepo uklapaju, i sigurno će osvežiti vaš prostor.

kupatilo-polica
Izvor: privatna arhiva

Jedna gajbica

Ako nemate dovoljno prostora, a želite mali stočić, jedna gajbica biće idealna za vas. Možete je iskoristiti kao stočić za čaj, ili noćni stočić pored kreveta. Takođe, možete dodati i točkiće, pa dobijate pokretni komad nameštaja.

stocic-gajbica
Izvor: privatna arhiva

Sto za dnevni boravak

Ovaj zeleni sto idealno se uklopio u dnevni boravak. Ima točkiće, pa ga lako možete pomerati, a odličan je za odlaganje novina ili nekih drugih sitnica. Ako vam treba veći sto samo dodajte još nekoliko gajbica, kombinujte i dajte mašti na volju.

stocic-gajbice
Izvor: privatna arhiva

Ukrasne gajbice

Ove gajbice sa smajlijima i srcima posebno će se dopasti vašim mališanima. Njima možete ukrasiti dečije sobe, a mogu služiti za odlaganje igračaka, kao police ili stočići. Još ako ih obojite u razne boje, sigurno će se idealno uklopiti u dečiji svet.

ukrasne-gajbice
Izvor: privatna arhiva

Saznajte više o gajbicama maštalicama

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

48 Shares
Share via
Copy link