foto: pixabay.com
foto: pixabay.com
Lifestyle

5 kreativnih načina da vašem partneru pokažete koliko ga volite

Postoje neke stvari na svetu zbog kojih nam ništa nije teško, događaji, predmeti i ljudi koji nas pokreću. Osećanja koja nam daju energiju i snagu da nastavimo da se borimo i kada je teško i koja nam vraćaju veru u život i osmeh na lice. Jedno takvo osećanje, mnogima najvažnije, jeste i ljubav.

Ljubav je nepresušni izvor energije, esencija života, naš glavni pokretač. Zbog nje lepršamo, ona nam mami osmeh na lice. Imati u životu osobu koja vas voli i koju vi volite, koja se jutrom kraj vas budi i uvek je tu kada vam najviše treba. Koja je tu da vas nasmeje, podrži, da vam bude rame za plakanje. Da i vi njoj pružate sve to isto. To je najveće bogatstvo. U tome je smisao života.

Ljubav prema partneru treba iskazivati stalno, na razne načine. Sitnicama, malim gestovima, pažnjom, nežnošću, podrškom, motivisanjem… Postoje razni načini kojima možete voljenom biću da pokažete koliko vam je do njega stalo. Ovo su neki od njih.

foto: pixabay.com
foto: pixabay.com

1. Zasipajte partnera lepim gestovima

Ukoliko živite zajedno, možete spremiti lep doručak i doneti ga u krevet dok ona (on) još spava. Skuvajte kafu i poslužite je u krevetu, pripremite toplu kupku za dobro jutro. Ako ste daleko, pošaljite mu lepu sms poruku. Toplim, suptilnim rečima punim nežnosti iskažite jačinu svoje ljubavi. Napišite u poruci romantičan stih kojim ćete iskazati svoja trenutna osećanja.

2. Priuštite voljenoj osobi povremene izlaske

Iako nemate poseban povod, iznenadite voljenu osobu na pauzi za ručak na poslu i odvedite je negde. Možete je jednostavno izvesti na neplaniranu večeru, u bioskop, pozorište, na koncert omiljene grupe. Tom ugođaju vi ni nemorate prisustvovati. Nabavite samo karte za neku utakmicu ili film koji će pogledati sa društvom. Budite parlamentarni, ne bunite se kada vaš dragi želi da ode na fudbal ili na pecanje sa prijateljima. A vaša draga na kafu sa drugaricama.

foto: pixabay.com
foto: pixabay.com

3. Obradujte voljenu osobu poklonom

Možda vam se ovih dana požalila kako joj je potrebna nova košulja ili recimo sat. Tada vi stupate na delo tajnom potragom za nekim prikladnim poklonom. Šta god da odaberete, biće to prijatno iznenađenje. Za takav gest ne mora da postoji neki poseban povod. Suština je da pokažete da mislite na njega ili nju i da u svakom trenutku uživa vašu pažnju.

4. Doterajte se, budite lepi, atraktivni, izazovni

Ne dozvolite sebi da se zapustite zato što imate dugogodišnjeg partnera. Uredna kosa, neki nov parfem, izazovna garderoba ili veš, podsetiće ga zašto ste baš vi osoba koju je odabrao za sebe.

5. Izdvojite jedan dan samo za vas dvoje

Ukoliko ste roditelji i niste u mogućnosti da puno vremena izdvojite samo za vas, odvedite decu na jedan dan kod roditelja i iskoristite taj dan da sve vreme budete zajedno. Nije bitno šta ćete raditi. Važno je da ćete nasamo moći da jedno drugom ukažete na svu ljubav ovog sveta. Vreme možete provesti u šetnji pored reke, kroz šumu, bilo gde u prirodi. A možete se i opredeliti za celodnevno izležavanje u krevetu. Sasvim je svejedno, uživaćete u svakom trenutku takvog jednog dana.

I sada, dok čitate ovaj članak, podsećamo vas da možete jednostavno šapnuti svom partneru da ga volite. To treba govoriti uvek i svuda. Za tako nešto ne postoji ni „kasno uveče ni rano ujutru“. Ponavljajte mu to svakoga dana. I budite potpuno sigurni da mu, ako i on vas zaista voli, nikada neće dosaditi da to čuje.

Testirajte izazove za vašu vezu

Luftika

Share Tweet Share Share Follow