Horoskop Ljubavni horoskop

Od Ovna do Škorpije: 4 znaka koja su fokusirana na partnerovo zadovoljstvo u krevetu

horoskop-seksi

Evo četiri najbolja horoskopska znaka kojima je prioritet partnerovo zadovoljstvo u krevetu.

U spavaćoj sobi, svaki od dvanaest znakova zodijaka ima jedinstvene i primamljive supermoći. Uprkos činjenici da neki znaci imaju reputaciju da su „bolji u krevetu“ od drugih.

Dakle, kada je u pitanju zadovoljavanje seksualnih potreba vašeg partnera, nije bitan samo vaš libido – već je i vaš horoskopski znak. Znaci zodijaka su, kao i svi drugi, jedinstveni, posebno kada je u pitanju seks.

Biti nesebičan u krevetu nekim ljudima nije prirodno. Međutim, pružanje zadovoljstva može biti jednako prijatno kao i primanje istog. I dok se mnogi ljudi pitaju kako da budu velikodušniji u krevetu, neki pojedinci su jednostavno skloniji seksualnoj velikodušnosti.

Dakle, ovde vam donosimo 4 najbolja horoskopska znaka koji se fokusiraju na zadovoljstvo svog partnera u krevetu.

Ovan

Ovan, jedan od tri vatrena znaka, je strastven i nestrpljiv, a oni su ljubavnici koji u svemu žele da daju najbolje. Takmičarska priroda Ovnova može dovesti do toga da budu strastveni ljubavnici koji žele da udovolje svom partneru.

Oni znaju šta žele i kada to žele. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera koji je isključivo posvećen tome da vam ugodi u postelji — ali ne očekujte mnogo predigre. Ako upoznate Ovna, oni će najverovatnije želeti da iskustvo u krevetu učine nezaboravnim.

Bik

Partneri Bika uživaju svim svojim čulima. Kada kažemo Bik, mislimo – sveće, svileni čaršavi, mnogo dodirivanja i seksa u prirodi. Ovaj znak je u skladu sa svih pet ljudskih čula.

Seks sa Bikom je najzadovoljnije iskustvo koje se može zamisliti. Dovešće te do ludila i neće te ostaviti da izvisiš. Sa njim je sve ili nipta, ali mnogo češće sve nego ništa. Senzualnost i iskrena emocija su valjda njegove tajne.

Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, boginja ljubavi, seksa i lepote, Vage su odlični partneri u krevetu. Oni su romantični, ljubazni, slatki i dobroćudni.

Oni su nežni i uživaju u istraživanju tela svog partnera. Vage cene obostrano seksualno zadovoljstvo. Otvoreni su za seksualne eksperimente i pokušaće šta god poželite, paleći atmosferu u krevetu do usijanja.

Škorpija

Škorpije su emotivne i ambiciozne, i oba ta kvaliteta unose u svoje seksualno iskustvo, čineći najintenzivniju vožnju u vašem životu. Oni su takođe vidoviti u vezi sa vašim potrebama, zaranjajući duboko u udubljenja vaše duše da bi otkrili sve vaše skrivene želje, samo da bi ih isporučili sa zadivljujućom veštinom.

Škorpije su često izuzetno selektivne i imaju visoke standarde, tako da ćete morati da uskladite njihov seksualni i emocionalni intenzitet da biste bili smatrani dostojnim.

Neki horoskopski znaci, čini se, imaju više seksa od drugih, jednostavno zato što više žude za tim. Poznato je da drugi znaci imaju nezaboravan, vruć i vatren seks zbog kojeg njihovi partneri žele više. Shvatite ovo kao znak da uživate u zadovoljstvu koje zaslužujete, bez obzira na to šta vam zvezde govore.

Izvor: PinkVilla.com

Astrolozi otkrivaju 3 horoskopske kombinacije koje imaju prijateljstvo jače od čelika

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

458 Shares
458 Shares
Share via
Copy link