Lifestyle

4 tajne o vezi i braku koje ne bi trebalo da zna ni vaša najbolja drugarica

Stručnjaci za partnerske odnose saglasni su u tome da pojedini detalji ljubavne veze ili braka treba da ostanu isključivo između partnera.

Neke od naših privatnih stvari ne bi smeli da delimo čak ni sa roditeljima i najboljim prijateljima

1. Svađe s porodicom svog partnera

Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje npr. svekrve ili šogorice, ali to bismo trebali zadržati za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete znati hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili njegovih i izazvati zameranje.

2. Partnerova seksualna fantazija

Fantazije bi trebale biti tajna jer se radi o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava.

3. Privatna informacija

Molim te da ovo ostane među nama, rečenica je koja nas obvezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni poštivati njegovu želju.

4. Lične neprijatnosti

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neugodnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru što vam smeta jer bi to trebao čuti samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neugodnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.

15 muških navika od kojih Srpkinje odlepljuju

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link