Lifestyle

3 najčešče greške zbog kojih će vas svaki muškarac ostaviti

Kako bi osvojile muškarca iz snova, žene često svesno, ali i nesvesno menjaju svoje ponašanje. Nekada to ponašanje može da ima potpuno suprotan efekat i može da otera vašeg potencijalnog dečka daleko od vas, Index.hr.

Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su tipične greške zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa željenim muškarcem:

Ostavljate utisak nesigurne i slabe žene

Čak i ako prštite od samopouzdanja, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan utisak nesigurne i nesamostalne žene, kojoj je u životu preko potreban muškarac. To je nešto što suprotni pol odmah tera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu. Takav loš utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, blaćenjem bivšeg dečka ili ogovaranjem drugih žena, jer tako ističete i vlastite nesigurnosti.

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu. Baš zato mnoge žene često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drugačija jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.

Ne znate da prepoznate potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema, dok s druge strane ne znaju da prepoznaju onog pravog kada im se nađe ispred nosa. Kada ih neki muškarac fizički privuče, onda im razum i instinkti padnu u drugi plan pa u njemu vide savršenog dečka, čak i kada on nije materijal za ozbiljnu vezu. Ako primetite da muškarac koji vam se sviđa pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresovanosti tako što se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragoceno vreme na njega jer on nikad neće biti dobar.

Ako pravite neku od ovih 7 grešaka, nikada nećete zaboraviti bivšeg partnera

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • IVANA RODJENA BEOGRADJANKA, TREĆA GENERACIJA RODJENIH U BEOGRADU, PRADEDA ZA VREME KRALJEVINE DRŽAO PRIVATNU FIRMU U UL.KNEZA MILOŠA. ŽELIM DA POHVALIM OVAJ SAJT KOJI SAM PRATILA I RANIJE I KAŽEM DA SE SLAŽEM U POTPUNOSTI SA KONSTATACIJOM GORE POMENUTOM, TRI RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆE VAS MUŠKARAC KOJI VAM SE DOPADA, SIGURNO ODBITI AKO SE PONAŠATE KAKO JE POMENUTO U TEKSTU. TO SAM I VIDELA NA PRIMERU SVOJIH DRUGARICA, A JEDNOM I NA SOPSTVENOM PRIMERU , KAD SAM POŠTO POTO TRAŽILA MUŠKARCA KOJI BI MI BAR MALO BIO OSLONAC U ŽIVOTU,KAD IZGUBIH NEKE BLISKE ČLANOVE MUŠKE RODBINE. INAČE NIKADA NE TREBA BITI POSESIVNA ŽENA, NE TREBA PROVERAVATI NIKAKO NJEGOV MOBILNI TELEFON, SEM KAD TI ON POKAŽE NEŠTO, JER TO JE PRIVATNA STVAR. I PONIŽAVAJUĆE JE. I OBRNUTO. MALO SAM POVREDILA LEDJA PA NISAM IMALA RAČUNAR NEKO VREME, A VOLELA BIH DA IMAM SVOJ BLOG. ODAVNO.
    PREDLOG ; PIŠITE MALO O UDRUŽIVANJU ŽENA, KOJIMA JE ŽIVOT ODVEO PRIJATELJE U STRANE ZEMLJE, I KOJE OVDE TEŠKO OSTVARUJU SVOJE ŽELJE, AKO IMALO IMAJU IMAJU NEKI ZDRAVSTV. PROBLEM NA PR,DISKOPATIJU I SL. MI MUŠKIMA SVE TOLERIŠEMO A ONI POSLEDNJIH GODINA TRAŽE MNOGO OD ŽENA, U ODNOSU NA RANIJE GODINE. HAJDE DA RADIMO NA TOME DA BUDEMO ZADOVOLJNE A NE TUŽNE, JER VOLIMO ONE PRAVE ŽIVOTNE VRENOSTI A NJIH SVE MANJE. LJUBAV PREMA LJUDIMA , PRIRODI, ŽIVOTINJAMA, MANJE FEJSA, VIŠE ŽIV KONTAKT.
    POZDRAV,

    IVANA ZI. BEOGRAD

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link