Radionice

Razvionica – pravo mesto za mališane

Razvionica je novi kutak za mališane u Novom Sadu. radio se o radionicama za decu svih uzrasta na bazi Razvojnog pokreta Veronike Sherborn. Cena radionice je 500 dinara. Sledeća radionica za decu održaće se 6.12. u nedelju Prijave do srede putem mejla razvionicans@gmail.com ili na broj 061/180-68-22. Broj mesta je ograničen. Radionice će se održavati u pozorištu Teatar 34, Pašićeva 34, Novi Sad.

Razvojni pokret je pristup učenju kroz osvešćivanje pokreta, koji je pristupačan, kako deci sa ograničenom mogućnošću kretanja, tako i deci koja se interesuju za različite fizičke aktivnosti ili ples. Ovaj pristup je, krajem 40-ih godina prošlog veka, osmislila Veronika Šerborn, baziran na filozofiji i teoriji Rudolfa Labana – pionira u analizi pokreta i osnivača Modernog evropskog plesa. U njega je utkala i svoja opažanja o dečijoj igri.
Osim razvoja samopouzdanja, poboljšanja komunikativnosti i kreativnog izražavanja, razvojni pokret pravi podlogu za nova učenja, misaone izazove i rešavanje problemskih situacija, te stvaranje otvorenosti za prihvatanje različitosti i osnaživanje za rad u grupi i preuzimanje vođstva.

Radionice će se održavati jednom nedeljno, uglavnom vikendom, broj mesta u grupi je ogranicen. Cena radionice je 500 din. Takodje postoji mogućnost rada 1 na 1 sa detetom. Radionice su namenjene deci svih uzrasta kao i deci sa poteškoćama u razvoju.

Skačemo, igramo se, učimo i odlično se zabavimo!
Radionice vodi Tijana Milović, apsolvent psihologije i sertifikovani praktičar razvojnog pokreta Veronike Sherborn.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link