Horoskop Ljubavni horoskop

15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

Bilo da verujete u astrologiju svim srcem ili pak čitate zabave radi, ne možete da poreknete činjenicu da svaki znak ima neke zanimljive i očigledne karakteristike. Znajući to, dobro je imati na umu da razumevanje ljud na osnovu njihovog horoskopskog znaka može da pomogne u vezama. Evo 15 horoskopskih ljubavnih kombinacija koje se najčešće završe kao potpuna katastrofa.

1. ŠKORPIJA i LAV

par-ljubav
Izvor: Pixabay ©

I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost  dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast.

Lav ume da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama.

Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je.

Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija ume užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju neverstvo.

Erotski horoskop otkriva šta najviše loži znakove Zodijaka

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

398 Shares
398 Shares
Share via
Copy link