Horoskopski znakovi Horoskop

12 likova iz crtaća koji potpuno oslikavaju 12 znakova zodijaka

Likovi iz animiranih filmova su napravljeni tako da oslikavaju različite osobine ličnosti, a svaki junak se može svrstati u jedan od 12 horoskopskih znakova.

Oni su naši heroji, uzori i prijatelji tokom odrastanja, a zanimljivo je otkriti i koji animirani lik nam najviše odgovara prema horoskopskom znaku koji predstavlja.

Had – Ovan (Herkul)

Hada odlikuje jaka ličnost i poput pravog Ovna izuzetno je strastven. On je šef i ne želi savete i prima narudžbe od drugih. Iako bi bilo pogrešno tvrditi da Ovnovi ne prihvataju savete, većina njih se može pohvaliti jakom ličnošći kojoj nije potrebno vođstvo drugih.

Kao pravi Ovan, Had, usijane glave, veruje svojim instinktima, a njegov bes ne poznaje granice. To ga čini zastrašujućim. Ove osobine nisu nužno identične kod svih Ovnova, ali one su manifestacije Marsa u znaku Ovna.

Homer Simpson – Bik (Simpsonovi)

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema hrani, porodici i fizičkom zadovoljstvu. Homer Simpson se zaista uklapa u ovaj lik kao muškarac čija je primarna uloga u crtanom uloga oca i muža. On je porodičan čovek koji skrbi za svoju porodicu baš kao što to čini muškarac Bik.

Veoma je poznato da Bikovi lako postaju robovi svoje inertnosti i halavosti, što se prilično uklapa u lik Homera Simpsona. Njegova odanost prema prijateljima, Leniju, Karlu i Barniju, je odraz lojalne prirode Bikova i bliskosti koju ima sa prijateljima u stvarnom životu.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku