Putovanja Top 10

10 najlepših odmarališta sa bazenom u netaknutoj prirodi Srbije

6. DOMAĆINSTVO MILOJEVIĆ

U raškom kraju, tačnije u blizini Kraljeva nalazi se domaćinstvo Milojević. Ljubazni i srdačni domaćini, dočekaće vas uz čašicu domaće rakije ili kašiku hladnog meda i čašu izvorske vode. Pored prelepo opremljenog domaćinstva, imaćete priliku i da obiđete veliki broj kulturnog nasleđa Srbije poput manastira Žiče i Studenice ili tvrđave Maglič. Svi oni nalaze se u neposrednoj blizini na manje od pola sata vožnje.

milojevic

7. VILA MILICA

Deluje kao da se ova domaćinstva takmiče među sobom, ali zaista nećete odoleti ovom objektu i njihovom bazenu. Vila Milica nalazi se u Šumadiji u selu Trudelj. Pored kupanja, u ponudi je i veliki broj igara ali i obilasci i okolni izleti do Topole, Orašca i Oplenca u dogovoru sa domaćinima.

milica

8. IVANJIČKI KONACI

Ako se pitate kako izgleda ispijanje hladnog pića, soka ili koktela na ivici bazena u sred ivanjičkih sela, onda pogledajte ponudu Ivanjičkih konaka. Definitivno jedan od bisera seoskog turizma zapadne Srbije. Moderno opremljeni apartmani u spoju sa tradicionalnim materijalima drvetom i ciglom pokazaće vam kako izgleda uživanje u miru netaknute prirode.

ivanjicki_konaci

9. LOZANJSKA TERASA

Ako vam je dosta grada, ovaj smeštaj vam poručuje da pobegnete iz njega. Pa makar to bilo i na kratko. Lozanjska terasa nalazi se u selu Lozanj i nude vam neposredan kontakt sa prirodom. Sve što ćete tamo probati, njihova je lična proizvodnja, a naročito poslastice i voćni jogurti od maline. Na imanju postoji i farma životinja pa ćete uživati u društvu umiljatih, belih jaganjaca i ostalih domaćih životinja.

lozanjska_terasa

10. GUEST HOUSE PANORAMA

I za kraj još jedan objekat iz banje Vrujci. Guest house Panorama je nalazi se 800m od centra banje i nudi smeštaj za 4 osobe. Moderno je opremljen a ispred se nalazi i bazen za goste.

panorama

Za vas kojima ovo nije dovoljno, evo još jednog…

11. GOSTOLJUBLJE

Ako se uputite prema Divčibarama, nedaleko od njih, a na samo 2h od Beograda, nalazi se etno selo Gostoljublje. Domaćini su pravi primer srdačnosti i gostoprimjivosti. Sve što ovde budete probali, oni sami proizvode i to izgleda ovako:

paradajz

A pored toga smeštaj raspolaže sa nekoliko drvenih vajata koji odišu etno stilom. Ceo kompleks je prostran i pun sadržaja za najmlađe. U sredini se nalazi bazen gde se možete rashladiti uz domaći frape od maline.

7 letnjih destinacija za odmor i uživanje

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku