Marija Žeželj

marija-zezelj-blogerka
youtube.com

Svetsko priznanje za Srbiju Lice Godine sveta ponela je mlada blogerka Marija Žeželj. Na najstarijem i najpoznatijem izboru za Lice Godine sveta, koji se tradicionalno održava već četvrtu deceniju i okuplja preko 40 zemalja svake godine, čuvenom THE LOOK OF THE YEAR održanom na Siciliji, Lice Godine Srbije 2016.

Marija je ove godine objavila i knjigu, a kada je isprobala novi proizvod iz makeup kolekcije Kylie Jenner, privukla je pažnju svetskih razmera, jer ju je primetila upravo najmlađa članica klana Kardashian-Jenner.

Milica Kravić

Milica-Kravic-rtv
Izvor: Youtube

Bivša voditeljka jutarnjeg programa na RTV-u Dobro jutro, Vojvodino Milic Kravić u 2016. godini pokazala je ogromnu strast prema pravdi, hrabrost da iskaže svoje mišljenje i bori se za slobodu medija.

Milica je deo građanskog pokreta Podrži RTV koji ima za cilj medijske i lične slobode svih građana, a primer je nepokolebljive vere i upornosti. Kako je Milica izjavila za jedan portal njena želja je da brani javni interes svih građana, javne resurse i svačiju želju da žive pristojan život dostojan ljudskog bića. Bravo Milice!

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here