Lifestyle Magazin

10 komada garderobe u kojima su žene najprivlačnije

Ponekad se ženska i muška vizija mode i odeće razlikuje, ali činjenica je da je muški ukus manje podložan trendovima. “Ženu je najlepše videti golu” – odgovor je većine muškaraca na pitanje koja im se odeća pripadnice nežnijeg pola najviše sviđa.

Ipak, ponekad baš pokrivanje određenih delova tela doprinosi zamišljanju i maštanju o onome što se nalazi ispod odeće. Predstavljamo vam 10 modnih komada u kojima su im dame najprivlačnije – iznenadićete se!

1. Pencil suknja 

Uprkos stereotipu da su muškarcima najdraži minići, čak 60 odsto njih preferira suknje čija se dužina kreće do 10-ak cm iznad kolena, što je dovoljno da se deo noge otkrije, a da opet ne izgleda previše golišavo. Najviše im se sviđaju modeli koji naglašavaju liniju tela, naročito zadnjicu – kao što su pencil suknje.

2. Bela potkušulja/majica

Ovaj jednostavni komad odeće nešto je najseksi što mogu videti na ženi za svakog četvrtog muškarca.

3. Halteri 

Halteri su “stvoreni” da bi bili seksi, a to zaista i jesu – tako tvrdi 87 odsto muškaraca.

4. Helanke i trenerke 

Iako dame misle da su muškarcima uvek privlačnije u sređenom izdanju, helanke i trenerke imaju dve prednosti – prva je to što devojke u trenerci ili helankama ostavljaju utisak pristupačne “devojke iz komšiluka” , a druga je to što trenerke (bar one uske) i helanke odlično ocrtavaju zadnjicu i noge.

5. Crvena haljina 

Haljina je komad odeće koji uvek deluje ženstveno – tako misli 71 odsto muškaraca. Crvena boja je definitivno najbolji izbor, jer dve trećine muškaraca najviše vole da vide tu boju na svojoj partnerki.

6. Brazilske gaćice 

Verovatno mislite da su muškarcima najdraže tange. Grešite! To ne znači da one nisu seksi, ali komad donjeg veša sa “više materijala“ ostavlja malo više povoda za fantaziju.

7. Košulja 

Košulja je komad odeće koji je praktičan, može biti poslovan i ležeran, a 72 odsto muškaraca je smatra izuzetno provokativnom.

8. Otvorena leđa 

Većina žena će u želji da izgleda seksi posegnuti za dekoltiranim komadom odeće koji naglašava grudi, no iako će se većina muškaraca složiti da je to privlačno, čak 87 odsto muškaraca smatara da je elegantnija, a opet seksi varijanta – otkriti leđa.

9. Štikle 

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali se zaista sviđa muškarcima – za 91 odsto njih one su najseksi obuća za žene.

10. Uske farmerke 

Naglasak je naravno na dobrom kroju koji, opet, ističe zadnjicu.

Ovo je najstariji seksi veš ikada i izgleda upravo tako – seksi!

285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link